VREMENA JE MALO / Kalinić u velikim brigama nakon šokantne Jurićeve odbijenice: Potražit će spas na domaćem tržištu?

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bio je Jurić jedan od tri favorita sportskog direktora Nikole Kalinića, a tu su još bili i Gennaro Gattuso te Paulo Sousa

10.6.2024.
13:00
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je sve praktički bilo dogovoreno dogodio se šok na Poljudu te Ivan Jurić ipak neće postati novi trener Hajduka.

Image
TERORISTIČKA PRIJETNJA /

Slao je novac Islamskoj državi pa pokušao biti zaštitar na Euru. Uhitili su ga

Image
TERORISTIČKA PRIJETNJA /

Slao je novac Islamskoj državi pa pokušao biti zaštitar na Euru. Uhitili su ga

Bio je Jurić jedan od tri favorita sportskog direktora Nikole Kalinića, a tu su još bili Gennaro Gattuso te Paulo Sousa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme za novu sezonu za Splićane će krenuti 19. lipnja te je vremena jako malo za pronalazak novog trenera nakon što su sva tri favorita odbila Hajduk.

Sada će se Kalinić možda morati vratiti u razgovore s poljskim trenerom Marekom Papszunom koji je u međuvremenu preuzeo klupu Rakówa, ali s otvorenom mogućnosti odlaska u inozemni klub kada to poželi. Ipak, teško je povjerovati da će Papszun zabiti nož u leđa Rakówu, pogotovo što je već prije ispao iz razgovora s Kalinićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turski strateg Tuncay Şanlı bio je povezivan s Hajdukom, ali nikada nije pozvan na sastanak s Kalinićem te nam preostaje vidjeti hoće li se Hajduk odlučiti ući u razgovor s Turčinom.

Jedna od zanimljivijih opcija je Mario Carević koji je ove sezone vratio Šibenik u najveći rang hrvatskog nogometa. Carević je karijeru izgradio u Hajduku te je miljenik navijača. Sa Šibenikom je briljirao, ali Hajduk mora odlučiti je li Carević već sada spreman biti bačen u vatru jer je relativno mlad trener s malo iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunski trener koji je trenutno slobodan i mogao bi zapeti za oko Bijelima je Zoran Zekić koji je u Osijeku radio fantastičan posao, ali ipak nije bio pretjerano spominjan na Poljudu.

Po mnogima, najkvalitetnija opcija bio bi Silvijo Čabraja kojemu je ugovor s Lokomotivom istekao, ali obećan je potpis novog na temelju odlične sezone koju je odigrao klub s Kajzerice. Hajduk tako ima šansu i ukrasti trenera Lokomotivi koja je započela Hajdukov negativni niz i opraštanje od titule koja se činila nikad bliže na kraju prve polusezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk ima i opciju unaprijediti novog šefa akademije Gorana Sablića, ali ipak bi on trebao biti zadnja opcija jer će si s time Hajduk stvoriti problem traženja novog šefa akademije.

Bit će ovo burna dva tjedna u Splitu u kojem što prije moraju doći do raspleta ove teške situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo