KAKVO PRIZNANJE! / 'Modrić je najbolji igrač koji je koračao svetom travom White Hart Lanea'

Image

Engleski mediji opraštaju se od White Hart Lanea, nogometnog doma londonskog Tottenhama koji odlazi s njega oproštajnom premierligaškom utakmicom protiv Manchester Uniteda.

14.5.2017.
19:00
VOYO logo

Uselili su Spursi na taj stadion 1899. godine, odigrali na njemu 2619 utakmica, a pritom upisali 1528 pobjeda, 593 remija i 498 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun na svojim internetskim stranicama prenosi misli bloggera bliskog klubu koji je ponudio svoje viđenje o najvećim trenucima kluba ondje. Kao najbolji gol ondje Sean Cook navodi pogodak Garetha Balea Sunderlandu 2013, odnosno ovu divotu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nižući sjećanja spominje 9-1 pobjedu protiv Wigana i 5-3 protiv Chelseaja kao utakmice koje bi trebalo izdvojiti, ali i kao one koje publika koja dulje pamti sigurno ne bi nazvala najboljima, dok kao najbolju europsku utakmicu navodi onu u kojoj su Spursi nakon penala osvojili Kup Uefe protiv Anderlechta.

I tu stiže do najboljeg igrača kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je pravo pitanje. Gascoigne, Klinsmann i Greaves tri su imena koja se ističu. Svaki od njih imao je jedinstvene sposobnosti, a Graves je jedan od najboljih koji su ikad igrali nogomet. U nešto nedavnijoj povijesti, navijači Spursa bili su počašćeni igračima kao što su Van der Vaart, Teddy Sheringham i Edgar David, no za mene je najbolji jedan maleni Hrvat.

Image

Luka Modrić je bez sumnje najbolji igrač koji je kročio na sveti travnjak White Hart Lanea", navodi autor prisnažujući misao kako se sad u Realu može vidjeti koliko je on poseban, a navijači Spursa imali su prilike kratko ga gledati u punom sjaju u svom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je za Tottenham igrao od 2008. do 2012. godine kada je preselio u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo