KAKVA ŠTETA ŠTO VATRENI NIJE ZAVRŠIO U LIVERPOOLU: / Evo koga je Klopp na kraju doveo umjesto Duje Ćaleta-Cara

Image

Vrlo blizu dolasku na Ainfield bio je i hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car

1.2.2021.
19:46
VOYO logo

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka Liverpool je našao rješenja za središnjicu obrambene linije oslabljene brojnim ozljedama, a to su 25-godišnji branič engleskog drugoligaša Prestona Ben Davies i 20-godišnji turski stoper Ozan Kabak iz njemačkog Schalkea.

Vrlo blizu dolasku na Ainfield bio je i hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car, koji je prema informacijama iz Francuske već bio spreman za odlazak iz Marseillea, kad se njegov klub predomislio i odlučio ga zadržati u svojim redovima, iako je transfer u Liverpool praktično već bio dogovoren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ben Davies je u ponedjeljak ujutro prošao liječnički pregled i u transferu vrijednom dva milijuna funti postat će novi igrač aktualnog prvaka Engleske. U toj je priči uskraćen ostao Celtic, jer je Davies imao usmeni dogovor sa škotskim velikanom da će ovo ljeto preseliti u Glasgow po isteku ugovora s Prestonom.

Image
Foto: Profimedia

Marseille's Croatian defender Duje Caleta Car (R) celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Brest (SB29) and Marseille (OM) at the Francis Le Ble Stadium in Brest, western France, on August 30, 2020.,Image: 555538167, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

U isto vrijeme je u Gelsenkirchenu liječnički pregled prolazio i turski reprezentativac Ozan Kabak, koji bi također trebao postati članom Liverpoola. Njegovo puštanje na posudbu, uz mogućnost otkupa ugovora, a Schalke uvjetuje pronalaženjem zamjene na toj poziciji, a prema svemu sudeći to će biti 28-godišnji njemački reprezentativac Shkodran Mustafi koji je, prema pisanju Sky Sportsa, završio svoj boravak u londonskom Arsenalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posudba Kabaka bi Liverpool trebala stajati oko 2.5 milijuna eura, a imat će opciju otkupa ugovora za 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo