Kakva smijurija: Dinamo će biti izbačen na ulicu?!

Futsal Dinamo juri prema 1. malonogometnoj ligi, a klub koji djeluje po načelu 'jedan član, jedan glas' je dobio neočekivani udarac od gradskih struktura.

14.11.2014.
9:19
VOYO logo

Naime, voditelj gradske Ustanove upravljanja sportskim objektima Dragutin Kosić se našao s vodećim ljudima Futsal Dinama, te im je poručio kako oni neće moći nastupati u Domu sportova.

Razlog - termini su prebukirani, a kako donosi Tportal, Dinamovi navijači su navodno i preglasni, pa njihovo navijanje može ugroziti konstrukciju dvorane (!?). Dinamovci su tamo odigrali prvu utakmicu u 2. MNHL protiv Siscije i atmosfera je bila odlična, a s dvoboja je ostala upečatljiva slika kako je na tribinama bila i majka s malim djetetom koje je spavalo u kolicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da u susjednoj Ledenoj dvorani su također vrlo bučni navijači Medveščaka (rušili su i svjetski rekord u glasnom navijanju), ostaje vidjeti da li bizarna pravila i građevinski problemi vrijede samo za Dvoranu II u Domu sportova.

Kako bilo, Dinamu slijede dva derbija u prvenstvu, protiv Agram Extremea (petak) i Rugvice, a vrijedi posebno istaknuti što će 18. studenog dinamovci i vinkovačka Aurelia u Borovu odigrati revijalnu utakmicu i kasnije odati počast vukovarskim žrtvama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo