KAKVA NAGLA PROMJENA PLANOVA: / Šuker otkrio s kim će i gdje Hrvatska igrati prijateljsku. Bit će to prilika za osvetu

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Šuker se obratio novinarima, otkrivši kako će svjetski doprvaci tijekom EP-a imati kamp u Škotskoj

19.12.2019.
15:06
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

"Iza nas je prekrasna godina za hrvatski nogomet, koji se potvrđuje kao jedna od najvećih vrijednosti Hrvatske", kazao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker na Skupštini održanoj u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu.

Premda se u medijima danima najavljivalo kako bi predsjednik HNS-a mogao biti na 'udaru', Skupština je prošla mirno, brzo i bez ikakve drame. Sve je bilo gotovo za svega 60-tak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budite sigurni, s ponosom ću interese hrvatskog nogometa sljedeće godine predstavljati i u Izvršnom odboru Uefe," poručio je Šuker.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zagreb: Davor Šuker održao konferenciju za medije nakon skupštine HNS-a 20.12.2018., Zagreb - U hotelu Westin odrzala se skupstina Hrvatskog nogometnog saveza nakon koje je bila konferencija za medije predsjednika saveza Davora Sukera. Photo:

Prijateljska i kamp

Nakon održane Skupštine, Šuker se obratio novinarima, otkrivši kako će svjetski doprvaci tijekom EP-a imati kamp u Škotskoj, te kako će u lipnju igrati prijateljsku utakmicu protiv Francuske na Stade Franceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kamp? Bit će u EU, blizu Glasgowa," kazao je Šuker dodavši kako će "Vatreni" tijekom priprema igrati dvije utakmice u ožujku, a još dvije u lipnju.

"U lipnju nas očekuje poslastica protiv Francuske na Stade Franceu, a jednu utakmicu igrat ćemo u Osijeku. Međutim, propao je nastup na turniru u Dohi," otkrio je predsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo