Iz kluba su poručili kako će momčad odraditi još dva treninga i da će nakon toga trener odlučiti koga će koristiti u nadolazećim akcijama

Engleski nogometni velikan, Chelsea, ovoga tjedna igra dvije velike utakmice. Prvo u srijedu igraju uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida i na svom Stamford Bridgeu, a onda u subotu igraju protiv vodeće momčadi engleske lige Manchester Cityja.

Trener Thomas Tuchel pokušat će izboriti finale Lige prvaka i ima vrlo povoljnih 1:1 iz prve utakmice, dok će u prvenstvu pokušati osigurati mjesto koje vodi u Ligu prvaka i sljedeće sezone.

Iz kluba su poručili kako će momčad odraditi još dva treninga i da će nakon toga trener odlučiti koga će koristiti u nadolazećim akcijama, a sve se manje čini da će u kadru na kraju biti i Mateo Kovačić.

Hrvatski reprezentativac još uvijek se muči s ozljedom, bio je blizu povratka, ali je krajem prošlog tjedna ponovo osjetio bol na treningu.

"To je utrka s vremenom. Osjetio je nešto u istom mišiću, ali ne na istom mjestu. Nažalost, ne izgleda kao da će se stići oporaviti", rekao je Tuchel.