KAKVA JE TOČNO SITUACIJA S KOVAČIĆEM? / Vatrenog nema već neko vrijeme, a trener Chelseaja otkriva - 'Utrkujemo se s vremenom'

Image
Foto: Profimedia

Iz kluba su poručili kako će momčad odraditi još dva treninga i da će nakon toga trener odlučiti koga će koristiti u nadolazećim akcijama

3.5.2021.
15:30
Profimedia
VOYO logo

Engleski nogometni velikan, Chelsea, ovoga tjedna igra dvije velike utakmice. Prvo u srijedu igraju uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida i na svom Stamford Bridgeu, a onda u subotu igraju protiv vodeće momčadi engleske lige Manchester Cityja.

Trener Thomas Tuchel pokušat će izboriti finale Lige prvaka i ima vrlo povoljnih 1:1 iz prve utakmice, dok će u prvenstvu pokušati osigurati mjesto koje vodi u Ligu prvaka i sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kluba su poručili kako će momčad odraditi još dva treninga i da će nakon toga trener odlučiti koga će koristiti u nadolazećim akcijama, a sve se manje čini da će u kadru na kraju biti i Mateo Kovačić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac još uvijek se muči s ozljedom, bio je blizu povratka, ali je krajem prošlog tjedna ponovo osjetio bol na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je utrka s vremenom. Osjetio je nešto u istom mišiću, ali ne na istom mjestu. Nažalost, ne izgleda kao da će se stići oporaviti", rekao je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo