MAN UNITED - BURNLEY 2-2: / Mourinhova momčad primila jedan od spektakularnijih pogodaka sezone, junak Lingard ih izvukao

Image
Foto: AFP

Manchester United je dočekao Burnley u današnjoj utakmici

26.12.2017.
16:47
AFP
VOYO logo

Sedmoplasirana momčad engleskog nogometnog prvenstva čuda je radila na Old Traffordu u prvom poluvremenu utakmice protiv Manchester Uniteda koja se igra u sklopu 20. kola tamošnjeg prvenstva.

Već u 3. minuti utakmice zanijemile su tribine Old Trafforda nakon što je situaciju u gužvi najbolje iskoristio Ashley Barnes pogodivši iz blizine za uvodno vodstvo gostiju, no pravi šok za domaće igrače tek će uslijediti nešto kasnije. Slobodan udarac dosuđen je u korist Burnleyja u 36. minuti, a izvođenja se primio Steven Defour. Manchester United na golu ima Davida de Geu, jednog od najboljih vratara svijeta, no ovo se uistinu nije moglo obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim je golom Burnley postao tek druga momčad u Premier ligi koja je na Old Traffordu pogađala dvaput (Manchester City je to prvi napravio).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinhova momčad smanjila je na 1-2 jednako atraktivnim pogotkom Jesseja Lingarda. Sa suparnikom na leđima boljeg rješenja od udarca petom nije bilo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti se igrač u 91. minuti susreta najbolje snašao nakon glavometa i niza odbijanaca u šesnaestercu Burnleyja pogodivši za, pokazat će se konačnih, 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo