KAKVA GOLČINA GRIEZMANNA! / Francuz neobranjivo opalio s 30-ak metara za bod Atleticove momčadi

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši madridskog Atletica, četvrtoplasirane momčadi španjolskog prvenstva, osvojili su bod na Riazoru kod rezultatima slabašnog Deportiva u gostujućoj utakmici 25. kola La Lige.

2.3.2017.
22:48
Screenshot
VOYO logo

Protiv momčadi koja je posljednji put pobijedila još u prosincu prošle godine i čiji je aktualni niz deset utakmica bez slavlja, Atletico je do boda stigao iz rezultatskog minusa u koji ga je uveo Florin Andone u 13. minuti. Bio mu je to osmi prvenstveni pogodak ove sezone, pokazat će se i dovoljan da Deportivo okonča niz od četiri vezana ligaška poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bod sastavu kojeg vodi Diego Simeone svojim je desetim ligaškim pogotkom donio Antoine Griezmann sjajnim udarcem iz 68. minute s nekih 28 metara udaljenosti od gola iz akcije u kojoj je pogotku prethodio i udarac u okvir vratiju. Bio mu je to četvrti prvenstveni gol postignut izvan kaznenog prostora suparničke momčadi. Bolji od njega, sa pet takvih zgoditaka, samo je Barcelonin Lionel Messi. Inače, bila je ovo šesta uzastopna utakmica Atletica u kojoj su primili pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo