AKO NETKO ZNA, ON ZNA / Kako zaustaviti Haalanda? E pa stigao je recept! Legendarni Nesta otkrio način za neutralizaciju najboljeg napadača svijeta

Image
Foto: Profimedia

Haaland je ovih dana glavna tema gotovo svih europskih medija

7.10.2022.
21:56
Profimedia
VOYO logo

Norveški nogometni monstrum, Erling Haaland, ove je sezone gotovo pa u potpunosti nezaustavljiv i za obrane u Premier ligi i u Ligi prvaka. Već je skinuo rekord u najbrže postignuta tri hat-tricka u Premiershipu, za što mu je trebalo samo osam utakmica, odnosno 40 utakmica manje od Michaela Owena, koji je prvi sljedeći. A sezona je, de facto, tek počela.

Haaland je ovih dana glavna tema gotovo svih europskih medija jer baš se nitko nije nadao da ćemo tako brzo dobiti igrača koji potencijalno može doseći stelarni status Lionela Messija i Cristijana Ronalda. O Haalandu pričaju i pišu svi, a njegovu igru komentirao je i prema mnogima jedan od najboljih braniča svih vremena, Alessandro Nesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kako ga zaustaviti?

Nesta je odmah srezao glasine i "najboljem napadaču ikad" u korijenu. "Haaland je jako dobar, ali Ronaldo Nazario je bio nešto sasvim drugo. Igrao sam protiv Messija, protiv Cristiana, ali Brazilac Ronaldo je posve druga kategorija", rekao je Nesta.

A usput je talijanski "doktor obrane" udijelio savjet mlađim kolegama, kako zaustaviti Norvežanina. "Žestoko bih ga napadao, napravio prekršaj čim bi se Haaland pokušao okrenuti. Pokušao bih mu biti konstantno jako blizu. Ne treba mu dati previše prostora jer ako to napraviš, gotovo je", rekao je Nesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo