REAKCIJE SU VRLO BURNE / Kako su to mogli napraviti našem Modriću? Pogledajte što je najpoznatija nogometna simulacija izvela s Lukom

Image
Foto: Profimedia

Objavljen je i popis od 23 najbolje ocijenjena nogometaša u igri, a zanimljivo je, odnosno razočaravajuće, kako među njima nema hrvatskog reprezentativca

13.9.2022.
9:20
Profimedia
VOYO logo

Koncem rujna izlazi posljednje izdanje najpopularnije nogometne videoigre FIFA-e 23. Ovo je posljednje izdanje te igre s FIFA-inom licencijom i kako uvjeravaju iz EA-a, bit će najbolja do sada.

Objavljen je i popis od 23 najbolje ocijenjena nogometaša u igri, a zanimljivo je, odnosno razočaravajuće, kako među njima nema hrvatskog reprezentativca i ponajboljeg veznjaka današnjice, Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću ocjenu na igri, čak 91, imaju Kylian Mbappe, Karim Benzema, Robert Lewandowski, Kevin De Bruyne i Lionel Messi. Iza njih su s ocjenom 90, Mohamed Salah, Virgil Van Dijk, Cristiano Ronaldo, Thibaut Courtois i Manuel Neuer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako među 20 najboljih nije Erling Haaland, koji slovi za ponajboljeg napadača svijeta i ove sezone je već zabio 12 golova u osam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićeva ocjena još nije poznata, ali kako vidimo ona nije veća od 88. I isto tako, pojedini korisnici Twittera nisu baš zadovoljni time što Modrić nije u top 20, a recimo N'Golo Kante jest, iako je već dug period vremena u lošoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo