KAKO SU MOGLI ODBITI OVU PONUDU? / Nudili im trojicu igrača za neželjenu zvijezdu. Ovim transferom mogli su se spasiti

Image
Foto: Profimedia

Mogli su se riješiti neželjene i vrlo skupe zvijezde s golemim ugovorom, Antoinea Griezmanna

22.11.2020.
21:58
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je, kao što je već vjerojatno svima poznato, u velikim financijskim i rezultatskim problemima. Dug im navodno seže čak i preko vrtoglavih 800 milijuna eura, zvijezde im polako napuštaju klub, režu se plaće i troškovi, mijenja se upravljačka garnitura, a sljedećeg ljeta Camp Nou bi trebao napustiti i Lionel Messi, što jamačno označava kraj ove velike ere.

Barcelona ima i problema s trenutnim kadrom igrača jer mjesta upražnjena odlaskom nekolicine stožernih igrača nitko nije popunio, a pitanje je i tko će popuniti ostatak kada se ovi senatori odluče na odlazak ili mirovinu, a to će također biti uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (L) talks to Barcelona's French forward Antoine Griezmann during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020.,Image: 502190818, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Međutim, radio Cadena SER tvrdi kako je Barcelona ovoga ljeta ima vrlo primamljivu ponudu. Naime, mogli su se riješiti neželjene i vrlo skupe zvijezde s golemim ugovorom, Antoinea Griezmanna i za njega su mogli dobiti čak trojicu vrlo dobrih igrača. Atletico Madrid im je navodno nudio braniča Marija Hermosa, veznjaka Thomasa Lemara i napadača Alvara Moratu, ali tadašnji predsjednik Josep Maria Bartomeu odbio je prijedlog madridske momčadi.

Dakako, Griezmann ne igra ništa bolje niti u ovoj sezoni i dalje je na meti kritika, što je i logično jer u devet utakmica zabio je dva gola i jednom je asistirao, a u klubu polako već svi gube strpljenje s njim. Možda su ipak trebali prihvatiti tu ponudu, tko zna možda bi se spasili...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo