KAKO JE ZBOG KORONAKRIZE ZAUSTAVLJEN NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI REALA: / 'Sve je već dogovoreno, samo je pitanje vremena'

Image
Foto: Profimedia

Kako se bliži kraj njegovog ugovora, Mbappeu pada cijena, a PSG to zna pa će na njemu, logično, pokušati zaraditi što više

12.4.2020.
19:33
Profimedia
VOYO logo

Pričalo se jako puno o tome da se u Real Madridu stvara nova momčad, a prioritet je dovođenje dviju velikih zvijezda Kyliana Mbappea i Elinga Haalanda.

Da to nisu samo prazne priče potvrdio je legendarni francuski nogometaš Jerome Rothen. Nekadašnji suigrač Dade Prše iz legendarne momčadi Monaca koja je igrala finale Lige prvaka rekao je da je Mbappe već sve dogovorio s Realom, ali je posao odgodila kriza s koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz svojih izvora u klubu znam da je dogovor Reala i PSG-a bio skoro zaključen. Ali sa svime što se trenutno događa, siguran sam da je Mbappeov transfer u Madrid samo odgođen", rekao je Rothen, koji je dio karijere proveo na Parku prinčeva, za britanski Standard.

Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (R) is congratulated by Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar after scoring a goal during the French Cup semi-final football match between Olympique Lyonnais (OL) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Groupama Stadium in Decines-Charpieu, centraleastern France, on March 4, 2020., Image: 503273730, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Philippe DESMAZES / AFP / Profimedia

PREOKRET U SLUČAJU ZBOG KOJEG JE OTPUŠTEN STRUČNI STOŽER: Olmo otkrio kakvo je stvarno stanje u Dinamovoj svlačionici

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREOKRET U SLUČAJU ZBOG KOJEG JE OTPUŠTEN STRUČNI STOŽER: /

Olmo otkrio kakvo je stvarno stanje u Dinamovoj svlačionici

Image
PREOKRET U SLUČAJU ZBOG KOJEG JE OTPUŠTEN STRUČNI STOŽER: /

Olmo otkrio kakvo je stvarno stanje u Dinamovoj svlačionici

Neće produžiti ugovor

Jedna od povoljnih okolnosti za Real je i činjenica da je Mbappe dosta blizu isteka ugovora s Parižanima koji navodno ne misli produživati.

"Nema šanse da će Mbappe produžiti svoj ugovor s PSG-om. Oni će se dogovoriti s Realom jer će ga morati pustiti ovog ljeta. Po mom mišljenju, samo je pitanje vremena", zaključio je francuski majstor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama dostupnim na Transfermarktu, Mbappea ugovor s PSG-om veže do ljeta 2022. godine, a, kako se nogomet trenutno ne igra i nitko zapravo ne zna kad će se nastaviti igrati, vrijeme u praznom hodu jako brzo prolazi.

Kako se bliži kraj njegovog ugovora, Mbappeu pada cijena, a PSG to zna pa će na njemu, logično, pokušati zaraditi što više. Prema Transfermarktu vrijedi 180 milijuna eura, što bi bio rekordni transfer u povijesti Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo