Kako je Vlatko Marković prevario Kranjčara?

'Vlatko je u medijima govorio da ću ostati izbornik bez obzira na to što se dogodi na SP-u, a ja sam mu vjerovao na riječ.

19.5.2011.
11:30
VOYO logo

Cico Kranjčar jedan je od onih posebnih 'igrača' na hrvatskoj nogometnoj sceni. Izbornik je Crne Gore, ali bi svim silama želio i plaću u Dinamu, i to Vahinu. Onu od 900.000 eura godišnje. Tako je barem izjavio hrvatskim medijima.

Za crnogorske medije je kazao kako ostaje na njihovoj klupi do Brazila 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne pitajte me što ću kad dođem u Dinamo, nego - ako dođem. Uvijek taj ako, jer niti su me iz Dinama zvali, niti sam se razišao s Crnogorcima. Samo sam iznio svoje želje, neka razmišljanja", kaže Zlatko Kranjčar.

Čini se da postoje ozbiljni problemi na relaciji s predsjednikom crnogorskog nogometnog saveza Dejanom Savičevićem. Zašto odjednom zaokret prema Dinamu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to pritisak na Crnu Goru, niti ucjena, niti sam zahladio odnose sa Savićevićem. Samo želim sigurnost, znati svoju buduću poziciju. Primjerice, brojni uspješni izbornici već su produljili ugovore sa svojim savezima za sljedeće kvalifikacije, a meni u Crnoj Gori ništa još nije ponuđeno", objašnjava prevrtljivi Cico.

Očito je Cico nešto naučio iz lošega iskustva s Hrvatskim nogometnim savezom i predsjednikom Vlatkom Markovićem koji ga je 2006. godine prevario i na mjesto izbornika postavio Slavena Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogriješio sam što nisam inzistirao na produljenju ugovora s HNS-om uoči SP-a u Njemačkoj. Tada je Vlatko Marković u medijima govorio da ću ostati izbornik bez obzira na to što se dogodi na SP-u, a ja sam mu vjerovao na riječ. Znate kako je to završilo. Sada samo želim rasteretiti i sebe i drugu stranu te znati na čemu sam", zaključio je Kranjčar.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104280608006 arti-201104050082006 arti-201104060349006

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo