KAKO JE LEGENDARNI VATRENI JEDNIM UDARCEM RASPAMETIO SLAVNOG ENGLESKOG TRENERA: / 'Otad je htio samo kupiti što više Hrvata...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Redknapp je poznat po dovođenju hrvatskih igrača u svoje klubove, a i javno je rekao kako se divi njihovoj igri.

12.4.2021.
12:42
Profimedia
VOYO logo

Poznati nogometni portal Planet Football u svojoj se rubrici "Nostalgia“ prisjetio legendarnog Vatrenog i nekadašnjeg igrača Chelseaja Marija Stanića.

Planet Football posebno je u fokus stavio njegov sjajan pogodak protiv West Hama. "Ako niste još u svoj laptop danas viknuli, dopustite nam da ispravimo to za vas", napisali su uz snimku ovog pogotka Stanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Chelsea's Mario Stanic tangles with Manchester United's Gary Neville during the Worthington Cup clash at Old Trafford, Manchester, 17 December 2002. AFP photo Paul Barker.,Image: 69550577, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Redknappovo prosvjetljenje

Zanimljivo, tada je trener West Hama bio Harry Redknapp, a Planet Football navodi kako je od tog trenutka nešto kliknulo u njegovoj glavi te da je počeo bjesomučno kupovati hrvatske igrače.

"Kako drugačije objasniti njegovu politiku u eri nakon što je otišao iz West Hama? Boris Živković, Ivica Mornar, Niko Kranjčar, opet Niko Kranjčar pa onda treći put Niko Kranjčar", navodi se u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp je poznat po dovođenju hrvatskih igrača u svoje klubove, a i javno je rekao kako se divi njihovoj igri. Vodio je i kultni Crottenham u kojem su igrali Modrić, Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo