'Kako je klošar iz Rosengarda postao tako dobar?'

Jedan od najboljih svjetskih napadača Zlatan Ibrahimović dao je intervju engleskom Guardianu, u kojem je ponovno nasmijao nogometni svijet.

6.10.2014.
18:36
VOYO logo

Ibra je istaknuo kako nikad neće zaigrati u, po mnogima, najjačoj ligi svijeta, engleskom Premiershipu.

"Jako cijenim englesku ligu, ali ja sam sretan u Parizu i ne mislim odlaziti. Svjestan sam da je Premeirship sjajna liga, fantastično praćena u cijelom svijetu, ali ne žalim što nisam tamo igrao. Prošao sam puno liga i klubova i presretan sam svojom karijerom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je pričao i o svojim počecima u Švedskoj.

"Nitko nije vjerovao da ću uspjeti u karijeri, a danas se svi pitaju 'kako je klošar iz Rosengarda postao tako dobar?'. Svi u Švedskoj su me pljuvali, samo je moj otac vjerovao u mene. Sjećam se da je znao potrošiti cijelu plaću na kopačke, opremu, troškove treninga", objasnio je ovaj vrsni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/TxpoqSTMJz4

Zanimljiva je njegova priča glede engleske nogometne lige. Naime, Ibrahimović je kao mladi talent bio na probi u Arsenalu, ali tamo se nije dugo zadržao. Struka londonskog kluba procijenila je da Zlatan nije dovoljno dobar za njihov klub. I time je napravila veliku pogrešku. Danas, Arsene Wenger tvrdi da se radi o nesporazumu i da nije on isključivi krivac što Zlatan nije ostao u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam baš siguran da je bilo tako! Sjećam se da sam bio u njegovu uredu i da je on odlučivao u o svemu. Ipak, mislim da nisam bio tako blizu potpisa ugovora, već sljedeći dan sam otišao u Ajax".

Na pitanje o najdražem engleskom nogometašu, karizmatični Ibrahimović je ponovno ispalio izjavu s kojom je sve nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rooney, čini mi se da je pravi timski igrač! Ostali? Za druge ne znam".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo