'Kako da djetetu objasnim da nema više ni pola ekipe?'

3.11.2011.
15:43
VOYO logo

Priopćenje inicijative prenosimo u cijelosti:

"Gledali smo utakmicu pred televizijom, nas dvoje muških, kad me upitao: "Tata, a gdje si ti zabio prvi gol?" Dugo sam vremena izbjegavao tu temu, misleći da je preteška za mog malog dječaka. Odjenuli smo jakne i izašli van. Držao sam ga za ruku, hodajući ulicama na kojima sam odrastao. Sjećanja su navirala, a glas drhtao kada smo stali na livadi, okruženoj trnovitim grmljem. Praznina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje, sine", odgovorio sam najsnažnije što sam mogao.

"Ali, tata, ovdje nema golova!", sa smiješkom se usprotivio mali navijač. Kako da mu objasnim da nema više ni pola momčadi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotnjoj šetnji gradom produžite korak do našeg štanda na Cvjetnom trgu. Dajte svoj doprinos akciji "Plavo srce za djecu Škabrnje i Vukovara" kupnjom majice ili skromnim prilogom. Sva prikupljena sredstva uplatit će se za gradnju dječjih igrališta u Škabrnji i Vukovaru. Osigurajmo djeci veseliju budućnost, podarimo im mjesto za igru i bezbrižnost, a ona će svojim smijehom oživjeti mjesto koje se žrtvovalo za našu slobodu.

Štand na Cvjetnom potražite u sljedeće dvije subote, 5. i 12. studenog od 8 do 16 sati. Sugrađani, navijači Dinama, ali i svi ljudi dobre volje, pomozimo djeci Škabrnje i Vukovara i pokažimo još jednom veliko srce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo