KAKO ĆE MODRIĆ REAGIRATI KADA OVO VIDI? / Marca ima teoriju zašto Real igra tako loše - 'To se događalo u Lukinom dijelu terena'

Image

Hrvatski reprezentativac i ponajbolji igrač Reala, Luka Modrić je igrao do 77. minute

25.4.2021.
9:47
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida propustili su veliku priliku, u 33. kolu La Lige, bodovno se izjednačiti s vodećim Atleticom, jer su na stadionu Alfredo Di Stefano, gdje su ugostili Betis, odigrali utakmicu bez pobjednika i bez pogodaka.

Hrvatski reprezentativac i ponajbolji igrač Reala, Luka Modrić je igrao do 77. minute, a njegova momčad je imala premoć u svim segmentima, ali nisu imali dovoljno preciznosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je bio najbolji igrač svoje momčadi i u vrhunskoj je formi, ali njegova ekipa doista ne igra baš najbolje. Jedan od glavnih razloga loše forme Reala jest činjenica da igraju bez nekoliko ključnih igrača, nema Tonija Kroosa, Fedea Valverdea i Sergija Ramosa.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid during the La Liga match between Atletico de Madrid and SD Eibar played at Wanda Metropolitano Stadium on April 18, 2020 in Madrid, Spain.,Image: 606416043, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Modrić nema s kim igrati

Španjolska Marca također je to primijetila, ali su zapazili i činjenicu da je Modrić najbolji, no i da nema s kime igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrićev povratak dočekan je s olakšanjem. Desetka je ključna za Real zbog svoje spektakularne forme. Ako Hrvat nema loptu, Real pati. Upravo to se događalo u Modrićevom dijelu terena, gdje mu ovaj put nisu pomagali Kroos i Fede, dva kapitalca Realove kreative. U prvom dijelu je taj nedostatak u Realovoj igri i momčadi otvarao mogućnosti Betisu upravo preko sredine terena, ali Modrić je rastao kako je utakmica odmicala. Na kraju je upravo on Realu donio dominaciju. Igrao je dalje od gola nego inače, ali davao je veliki doprinos momčadi", ističe Marca.

Real je tako propustio ogromnu priliku za preuzimanjem vrha ljestvice jer ako Atletico svlada Villarreal pobjeći će im pet bodova, a ako Barcelona uzme bodove izjednačit će se s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo