STANIĆ: / 'Šok-terapija je godinama prisutna u Hajduku. Igrači su u strahu i tome je sad kraj. Tudor je neupitan bez obzira na rezultate'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Bijeli su sve dalje od željenog drugog mjesta

3.7.2020.
20:52
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Gost trećeg Hajduk podcasta je MarioStanić, savjetnik predsjednika Uprave za sportsku politiku. Progovorio je on o brojnim temama i odgovario na pitanja koja su aktualna poput stusa trener a Igora Tudora nakon tri porata u zadnje četiri utakmice.

Image
TUDOR JE TRENUTNO NAJBOLJE RJEŠENJE ZA HAJDUK, A EVENTUALNO PETO MJESTO NIJE TRAGEDIJA: /

Sezona bez Europe mogla bi dobro doći Bilima

"Neovisno o rezultatu u nedjelju i budućim rezultatima, Igor Tudor je neupitan. Ne treba Tudoru Hajduk, ali Hajduku treba takvo iskustvo i spremnost da se bori za dobrobit ovog kluba. Svi imaju pravo biti nezadovoljni, ali promjena nema. On može jedino samoinicijativno otići, ali mi ćemo učiniti sve da ga zadržimo", poručio je i pa se ovrnuo na portaz od Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šok-terapija je godinama prisutna u Hajduku. Igrači su u strahu i tome je sad kraj, barem dok smo mi u Hajduku. U prvom poluvremenu je Tudor maestralno razbio hit momčad Lokomotivu. Trebalo je biti 4-0. I onda se dogodio gol i totalna paraliza. A tu Tudor nije kriv. Taktika je važna, ali nije najvažnija. Ako od vrha dolazi nesigurnost, ako se donose iracionalne odluke, ako igrači znaju da će nakon dva poraza dobiti novog trenera, onda se dogodi ono što se dogodilo protiv Lokomotive. No, kad je gore na vrhu sve sigurno i posloženo, onda će tako i na terenu biti", kazao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li problem stvarno što Juranović igra 15 metara udaljen nego što inače igra? Ljudi, ja sam igrao nogomet. Zato Tudora volim. Postoje treneri inovatori i plagijatori. Tudor je inovator, a takve sam uvijek volio. Svaki trener u sebi ima oboje, ali je pitanje u kojem omjeru. Imate trenere plagijatore koji su uspješni, ali oni imaju vrhunske momčadi. Tudor ovdje mora slagati i stvarati igrače. U Hajduku nitko nikad ne valja. Ni Tomislav Ivić ovdje nije valjao i sad tek, kad nije više s nama, onda je super", rekao je Stanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo