Kakav šamar Hrvatu: 'Diego Costa će napraviti mljeveno meso od njega!'

Nastavljaju se oštre kritike na račun hrvatskog nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena koji je ljetos prešao iz Southamptona u Liverpool, ali u dresu Redsa zasad nije nimalo impresivan.

8.11.2014.
9:14
VOYO logo

Posljednjih su tjedana kritični prema igrama 25-godišnjeg braniča bili nekadašnji engleski reprezentativci Martin Keown i Jamie Carragher, a njihovim je putem krenuo i poznati velški grubijan Robbie Savage.

Štoviše, on je u svojoj kolumni na internetskoj stranici BBC Sporta bio još oštriji prema Lovrenu. Njegova je glavna poruka da menadžer Liverpoola Brendan Rodgers u predstojećem derbiju protiv Chelseaja mora ostaviti hrvatskog nogometaša na klupi i dati priliku Kolou Toureu koji je bio vrlo dobar u ovotjednoj utakmici protiv Real Madrida u kojoj su Redsi poraženi s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po meni, Toure bi trebao zadržati mjesto u početnoj postavi nakon dobre igre na Bernabeuu. Stavljanje Lovrena na klupu nije laka odluka nakon toliko potrošenog novca na njega, ali dosad jednostavno nije bio dovoljno dobar. Bio je loš protiv Newcastlea, bio je loš tijekom cijele sezone", napisao je nekadašnji veznjak Leicestera, Birminghama, Blackburna i Derby Countyja.

"Iako ima visinu koja će Liverpoolu biti potrebna u prekidima protiv Chelseaja, vidio sam kako mu je 'šefovao' Bobby Zamora u utakmici protiv QPR-a. I to me tjera na razmišljanje da bi Diego Costa napravio 'mljeveno meso' od njega", slikovito je zaključio Savage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo