KAKAV PREOKRET U SLUČAJU NAPADA NA KOLAŠINCA I OZILA: / Pogledajte tko ih je zaista presreo i prijetio im nožem

Image

Nedugo nakon napada policija je uhitila dvojicu Turčina i mislilo se kako su baš oni krivci, ali...

3.10.2019.
17:38
VOYO logo

Premda je većina engleskih medija bila uvjerena kako su u srpnju Seada Kolašinca i Mesuta Ozila, nogometaše Arsenala, u sjevernom Londonu napali pripadnici turske i istočnoeuropske bande, ispada kako je sve bila neistina pa čak i dio da su im htjeli ukrasti skupocjeti automobil.

Naime, dvojac koji je presreo igrače Arsenala i prijetio im nožem, zapravo je htio njihove vrijedne satove, a iako su inicijalno uhitili tvrdnjama engleskih medija da su Sead Kolašinac i Mesut Ozil u srpnju u sjevernom Londonu bili žrtve obračuna turske i istočnoeuropske bande te da su napadnuti kako bi se kriminalci dočepali luksuznog terenca kojim su se vozili, napadači su Englezi, a razlog napada bili su skupocjeni satovi koje nose nogometaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krivci su Englezi

Nedugo nakon napada policija je uhitila dvojicu Turčina i mislilo se kako su baš oni krivci, ali nakon toga privedena su još dvojica Engleze. Ashley Smith (30) i Jordan Northover (26), a prvi je za sada priznao krivnju za napad i pokušaj oružane pljačke, uz tvrdnju kako nije htio auto već sat, prenose engleski mediji uz napomenu kako se izricanje kazne očekuje 1. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo