Bijeg iz Zagreba: Chelsea otima Dinamu najvecu mladu nadu

Velika nada Dinama, 13-godisnji kadet Edin Julardzija, na izlaznim je vratima maksimirskog kluba. Za ovim velikim nogometnim talentom hrvatskog nogometa ozbiljno je zagrizao londonski Chelsea.

15.12.2014.
22:46
VOYO logo

Dinamova velika nada Edin Julardzija na pragu je odlaska iz Maksimirske 128. To nije nista cudno, ako se uzme u obzir da je ovaj mladi nogometas ponajbolji izdanak omladinske skole Dinama posljednjih godina. Medutim, velika je stvar to sto je za Julardziju ozbiljno zagrizao engleski velikan Chelsea, ciji su predstavnici u cetvrtak obavili razgovor s vodstvom Dinama u kojem su jasno zatrazili ispisnicu, pisu Sportske.

"Bili smo u klubu i izrazili zelju da Edo ode u London. Sef skole Marijan Vlak nam je rekao kako smatra da je najbolje da dijete ostane u Dinamu gdje ima sve uvjete da se nastavi razvijati", kazao je Dino Julardzija, otac sjajnog kadeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravila FIFA-e nalazu da bi i Edin mogao odseliti u London, ali pod uvjetom da njegova obitelj tamo pronade posao. Njegov otac Dinamo je trener u nogometnoj skoli Zagreba, a svojedobno je individualno radio sa Sammirom u Maksimiru. Stoga, najvjerojatnije ne bi imao problema pronaci posao u akademiji Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo