Jako upitni / Kakav peh za PSG uoči Uniteda: U nebitnoj utakmici ostao bez Cavanija i Verratija

Image
Foto: AP Images

Male su šanse da će PSG imati na na raspolaganju važni dvojac na Old Traffordu

10.2.2019.
10:25
AP Images
VOYO logo

PSG je s minimalnih 1:0 pobijedio Bordeaux u utakmici koja mu nije značila gotovo ništa jer je ionako odavno poznato da će obraniti naslov prvaka.

Stoga, uoči osmine finala Lige prvaka s Manchester Unitedom Thomas Tuchel ispremiješao je sastav očekivano, no svejedno je dao priliku standardnim prvotimcima poput Cavanija ili Verratija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I bolje da nije jer su se obojica ozlijedila i, obojica, kako stvari stoje, neće biti na raspolaganju u utorak na Old Traffordu.

Cavani je postigao i pobjednički pogodak s bijele točke i odmah zatražio izmjenu. Nakon prvog dijela zamijenio ga je Mbappe, dok je Verratti igru napustio nakon pola sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da imam rezervni plan za svaki meč, pa tako i za onaj protiv Uniteda, ali kako sam se mogao pripremiti da ću protiv tako jakog suparnika igrati bez naših najvažnijih igrača - Verrattija, Neymara i sada Cavanija. Pa sada moram smisliti ne plan B, nego plan D", rekao je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ždrijeba parova mnogi nisu davali baš nikakve šanse Unitedu, ali nakon dolaska Solskjaera i velikih pariških problema Englezima su sada šanse rapidno porasle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo