KAKAV PEH ZA BUDUĆU ZVIJEZDU VATRENIH: / Bio je korak do Lige prvaka, a onda se prvenstvo moralo prekinuti

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Lijevi bek Lillea sredinom lipnja mora se vratiti treninzima jer će njegov klub napraviti sve da se dobro pripremi bar za sljedeću sezonu

5.5.2020.
22:30
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Sjajna je ovo bila sezona za francuski Lille, no nije baš najbolje završila. Domagoj Bradarić i njegova momčad cijelu su se sezonu borili za plasman u Ligu prvaka, a na kraju su zbog prekida ostali "kratki" za samo jedan bod.

"Naravno da sam razočaran, bili smo bod od te Lige prvaka i situacija je bila dobra za naš klub, ali po meni je eto, nekako najnormalnije da se sezona završi, za ostale lige ne znam kako će, ali situacija i Francuskoj nije bila dobra, ne samo za igrače, nego za obitelji i sve ljude koji rade u klubu je bolje da se završi", rekao je Bradarić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posudba u Hajduk?

S obzirom na to da je francuska liga upitna što se tiče rasporeda, Bradarić je govorio i o mogućnostima posudbe. Možda i u Hajduk?

"Ne vjerujem, zato što klub ima plan za sve igrače, da se vratimo malo ranije, da krenemo s treninzima tako da će svi igrači ostati na okupu i pripremat ćemo se za iduću sezonu", rekao je Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuca bivši igrač Hajduka na vrata reprezentacije već dugo, a ta bi se vrata uskoro mogla i otvoriti.

"S moje strane gledajući meni to daje još jednu godinu za dokazivanje, mlad sam i ako iduću sezonu budem igrao, nadam se da se mogu izboriti za mjesto u reprezentaciji", kaže Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia
Image
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Domagoj Bradaric of Lille OSC during the match Valencia CF v Lille, of UEFA Champions League, 2019/2020 season, date 4. Mestalla Stadium. Valencia, Spain, 5 Nov 2019., Image: 481442477, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line:

KAD SE VRAĆAJU SPORTSKA NATJECANJA U HRVATSKOJ I KAKO ĆE ONA IZGLEDATI? Dva su moguća scenarija za HNL

Image
KAD SE VRAĆAJU SPORTSKA NATJECANJA U HRVATSKOJ I KAKO ĆE ONA IZGLEDATI? /

Dva su moguća scenarija za HNL

Lijevi bek Lillea sredinom lipnja mora se vratiti treninzima jer će njegov klub napraviti sve da se dobro pripremi bar za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno nikada u svojoj karijeri pa ni dok sam bio manji nisam imao ovako dug odmor. Sada sam baš deset dana bez ikakvog treninga da malo odmorim tijelo i onda krećem polako s treninzima tu sam svojim privatnim trenerom tako da mislim da tu neće biti problema jer ćemo imati još dosta vremena do početka sezone", zaključio je nekadašnji igrač Hajduka.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo