SCENA ZA PAMĆENJE / Kakav majstor: Van Gaal se bacio na pod kako bi ukazao na prevaru suparničkog igrača!

Image
Foto: AP

Desetkovana svlačionica, briljatni mladi nogometaši i sama naelektrizirana atmosfera oko derbija kao da su bile dodatna motivacija menadžeru Uniteda pa je i on pokušavao dati svoj obol uz aut liniju

28.2.2016.
20:58
AP
VOYO logo

Louis van Gaal bio je u nezavidnoj situaciji uoči nedjeljnog derbija protiv Arsenala. Nizozemski stručnjak koji se nalazi na kormilu Manchester Uniteda nije mogao računati na čak 11 ozlijeđenih igrača pa su i navijači i mediji očekivali novo posrtanje Crvenih vragova.

No, dogodilo se suprotno - Unitedovi klinci pokazali su zube favoriziranom gostu te su 3-2 pobjedom praktički izbacili Arsenal iz borbe za titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetkovana svlačionica, briljatni mladi nogometaši i sama naelektrizirana atmosfera oko derbija kao da su bile dodatna motivacija menadžeru Uniteda pa je i on pokušavao dati svoj obol uz aut liniju.

Image
Foto: AP

Louis van Gaal

AP

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je u jednom trenutku utakmice, isprovociran teatralnim padom Arsenalovog nogometaša, prišao četvrtom sucu i stao mu žustro prigovarati. Kada je shvatio da su riječima ništa neće postići, slavni Nizozemac se bacio pred suca pokušavajući odglumiti pad gostujućeg nogometaša.

Bila je to scena koja će se još dugo prepričavati na Otoku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo