KAKAV JE OVO TRETMAN PREMA PERIŠIĆU? / Namjestio dva gola i razbio Zvezdu, a evo što je morao raditi nakon utakmice

Image
Foto: Profimedia

Perišić je odradio fantastičnu utakmicu u kojoj je namjestio dva gola

27.11.2019.
20:14
Profimedia
VOYO logo

U skupini B Lige prvaka Bayern je u Beogradu deklasirao Zvezdu sa 6-0, a Poljak Lewandowski postigao je u samo 15 minuta drugog dijela čak četiri gola, dok je Tottenham u Londonu preokretom svladao Olympiacos s 4-2 i prošao dalje. Bayern je u Beogradu poveo preko Goretzke (14), a potom slijedi "show" Poljaka Lewandowskog koji je od 53. do 68. minute zabio četiri gola. Ivan Perišić je ušao u igru u 61. minuti te je bio asistent za peti i šesti gol Bavaraca.

No, zanimljivo je izdvojiti i detalj koji se dogodio nakon utakmice. Naime, Bayernov "caretaker" Hansi Flick poslao je sve rezervne igrače na dodatni trening nakon utakmice sa Zvezdom. Trening se održao na pomoćnom terenu Zvezdina stadiona, a među igračima koji su morali odraditi dodatni posao bio je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (C) celebrate scoring his third goal with his teammates Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic (L) and Bayern Munich's Brazilian midfielder Philippe Coutinho during the German first division Bundesliga football match FC Schalke 04 FC Bayern Munich in Gelsenkirchen, western Germany on August 24, 2019., Image: 467088846, License: Rights-managed, Restrictions: Germany OUT / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line:

Perišić je odradio fantastičnu utakmicu u kojoj je namjestio dva gola, ali morao je još i dodatni trening. Uz njega je bio i Coco Tolisso koji je zabio i asistirao protiv Zvezde, a jedini valjan razlog zbog kojeg su ova dvojica morala odraditi dodatni posao jest čisto da održe formu jer, realno, nisu se baš umorili protiv bljedunjave ekipe Crvene zvezde. Dakle, sumnjamo da su po kazni odrađivali dodatni trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo