Kakav Henry i Van Nistelrooy... Ovo je najnemilosrdniji napadač u povijesti Premier lige

Argentinski napadač Sergio Aguero je najnemilosrdniji napadač od kad postoji Premier liga, ako ćemo suditi prema efikasnosti zabijanja pogodaka i minuta provedenih na travnjaku.

7.10.2014.
10:44
VOYO logo

Ovaj sjajni napadač Manchester Cityja "predatorskih" sposobnosti ponovno je prošlog vikenda bio strijelac, ovoga puta u 2:0 pobjedi Cityja nad Aston Villom, čime je povećao svoj gol učinak na četiri pogotka u šest ovosezonskih susreta.

Aguero je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za odlični gol učinak Manchester Cityja, koji je zabio u 17 susreta za redom u Premiershipu, unatoč velikim problemima s ozljedama tijekom sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

101 great goal piše kako Argentinac postiže pogodak svake 114 minuta, čime je nadmašio po efikasnosti i legendarne napadače Thierry Henrya i Ruud Van Nistelrooya.

Interesantno, ali meksički reprezentativac Javier Hernandez Chicharito se nalazi na četvrtom mjestu porteka igrača po gol efikasnosti, što dokazuje da u Manchesteru nisu imali sluha za njegove nogometne kvalitete, odnosno, da mu nisu dali adekvatnu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/U5owSGFcqvQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo