KAKAV DAN: / I Lokomotiva izborila još dvije utakmice u Europi

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nogometaši zagrebačke Lokomotive plasirali su se u 2. pretkolo Europske lige nakon što su u uzvratnom susretu 1.

9.7.2015.
21:34
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Gosti iz Broughtona poveli su u uzvratu početkom drugog poluvremena golom Budrysa u 46. minuti, no sredinom nastavka su Fiolić u 65. i Šovšić u 73. minuti donijeli preokret. Ipak, vodstvo Lokomotive nije dugo trajalo, jer je Jones u 75. poravnao na konačnih 2-2.

Lokomotiva će u 2. pretkolu igrati protiv grčkog PAOK-a kojega od ove sezone vodi hrvatski trener Igor Tudor. Prva utakmica igrat će se 16. srpnja u Zagrebu, dok je uzvrat tjedan dana kasnije u Solunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na red dolazi i Rijeka

U 2. pretkolo plasirao se i Hajduk zahvaljujući 6-2 (2-2) pobjedi protiv estonskog predstavnika Sillamae iz Kaleva u uzvratnom susretu 1. pretkola igranom na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju. Kako je prvi susret prije tjedan dana u Estoniji završio rezultatom 1-1, Hajduk je prošao dalje s ukupnih 7-3.

U 2. pretkolu u natjecanje će se uključiti i treći hrvatski predstavnik Rijeka koja će 16. srpnja na Kantridi ugostiti boljeg iz ogleda između škotskog Aberdeena i albanske Shkendije, dok će gostovati u uzvratu 23. srpnja. Prvi susret između Shkendije i Aberdeena u Albaniji završio je rezultatom 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo