KAKAV CIRKUS: / Hrvati u talijanskom prvoligašu čekaju devetog trenera ove sezone

Image

Rezultatski je tužna Palermova sezona, a još tužnija sudbina onih koji se prihvate vođenja nogometne momčadi tog talijanskog prvoligaša.

11.4.2016.
17:47
VOYO logo

Dakle, situacija je sljedeća - nakon 0:3 domaćeg poraza kojeg im je nanio Lazio u nedjeljnom ogledu 32. prvenstvenog kola uslijedila je smjena trenera Waltera Alfreda Noveillina, a kormilo momčadi ponovno će preuzeti Davide Ballardini koji je istu dužnost obnašao u sedam ovosezonskih utakmica te sicilijanske momčadi.

Zapinje u duljinu ugovora

Samovolja klupskog predsjednika Maurizija Zamparinija, ili misao vodilja prema kojoj svom klubu želi samo najbolje, upravo je fascinantna, a očituje se u podsjećanju na imena koja su vodila momčad po kolima. Dakle, Palermovu momčad dosad su vodili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giuseppe Iachini (od prvog do 12. kola), Davide Ballardini (od 13. do 19.), Fabio Viviani (20.), Giovanni Bosi (21., u ime Guillerma Barroa Schelotta koji nije imao potrebnu papirologiju za vođenje momčadi u Seriji A), Giovanni Tedesco (od 22. do 24., u ime Guillerma Barroa Schelotta), Giovanni Bosi (25.), Giuseppe Iachini (od 26. do 28.) i Walter Alfredo Novellino (od 29. do 32.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novellino tvrdi da još nije primio Zamparinijev poziv, no talijanski mediji imaju drugačije informacije i o njemu pišu kao o bivšem šefu struke trenutačno osamnaestoplasirane momčadi tamošnjeg prvenstva. S Ballardinijem je klub već u pregovorima koji u ovome trenutku zapinju u duljinu ugovora koji treba biti potpisan.

Dvojica Hrvata

Inače, u klubu kojem prijeti ispadanje u Seriju B nastupe su u ovoj sezoni upisivali i dvojica Hrvata. Josip Posavec branio je u 0:0 remiju protiv Bologne krajem veljače, dok je Mato Jajalo redovit sudionik u Palermovim slabim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo