Meksička druga liga / Kakav bi ovo 'show' bio: Usain Bolt dogovara transfer, a trener će mu biti Diego Maradona

Image
Foto: Facebook

Ako se klub uspije dogovoriti, teško da će to biti spektakularno nogometno pojačanje, no s marketinške strane bio bi jedan od najboljih

22.11.2018.
16:50
Facebook
VOYO logo

Ako je osoba broj 1 jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a osoba broj 2 najbrži sprinter čije su tenisice ikad doticale tartan, onda bi njihov spoj trebao garantirati vrhunsku zabavu.

A upravo bi se to moglo dogoditi, i to u meksičkom drugoligašu Doradosu, gdje Diego Armando Maradona uživa status božanstva. Momčad s dna ljestvice podigao je sve do doigravanja za ulazak u prvu ligu s ozbiljnim šansama za ulazak u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi "fešta" u Meksiku bila veća, stranim medijima proširila se vijest da će za maradoninu momčad zaigrati legenda stometarske trake Usain Bolt. Maradona i Jamajčanin upoznali su se u Švicarskoj na jednoj humanitarnoj akciji, a želja Bolta da konačno zaigra profesionalni nogomet navodno je dovela do zanimljivog dogovora.

Najbrži čovjek na svijetu izjavio je da mu je velika želja zaigrati za Manchester United, no to mu nije uspjelo. Bio je na probi u Borussiji Dortmund, a igrao je i za južnoafričke i australske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se klub uspije dogovoriti, teško da će to biti spektakularno nogometno pojačanje, no s marketinške strane bio bi, uz dovođenje Maradone, jedan od najboljih. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo