Zbog Modrića i Özila dugo je morao čekati ovaj dan

29.9.2012.
9:09
VOYO logo

Nekad najbolji svjetski nogometaš posljednji je put igrao za Seleçao u porazu od Nizozemske (2:1) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, prije više od dvije godine. Menezes ga je lani pozvao za prijateljske utakmice protiv Gabona i Egipta, ali osvajač Zlatne lopte iz 2007. godine je morao odustati od nastupa zbog ozljede.

"Nisam znao da će se ovo dogoditi. Nitko mi nije javio i kada sam ugledao svoje ime na popisu stvarno sam se iznenadio. Osjećam se, zbilja, kao da ću prvi put u karijeri zaigrati u reprezentaciji. Nevjerojatno", komentirao je Kaka poziv od strane izbornika, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je drago što ću opet biti dijelom reprezentacije. Igrat ću s nekim starim prijateljima, ali ću neke tek upoznati. Primjerice Neymara, njega još nisam imao prilike upoznati", rekao je igrač koji i dalje ne dobiva previše prostora u madridskom Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da će Brazil 11. listopada igrati protiv Iraka u švedskom Malmöu, a protiv Japana pet dana kasnije u poljskom Wroclawu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo