KAD UNITED POBJEĐUJE, MOURINHO JE - SRETAN: / Special One prekinuo intervju i briljirao

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Ono kad ti 'šef' uleti u intervju.

25.7.2017.
17:27
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Točnije, ono kad ti Jose Mourinho uleti za vrijeme davanja intervjua i malo se našali s tobom. Upravo se to dogodilo Jesseu Lingardu za vrijeme davanja intervjua Manchester United TV-u. Lingard je u fokusu medija, između ostalog i zbog toga što je zabio i Realu u pripremnoj utakmici u kalifornijskoj Santa Clari u sklopu “Kupa prvaka”, koji se igra po Americi u sklopu priprema za novu sezonu.

MOURINHO JE STVARNO FACA: Njegov razgovor i zagrljaj s Garethom Baleom oduševili su svijet

A Jose Mourinho odlično je raspoložen jer njegovi izabranici dobro igraju na pripremama. Real Madrid, Manchester City, Real Salt Lake i LA Galaxy - svi oni su pali pred Mourinhovim Unitedom u predsezoni, a kada momčad niže dobre rezultate i Portugalac je odmah raspoloženiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je rekao, što to radite", kazao je Mourinho u šali, ozbiljnog lica, prišuljavši se dvojcu pred klupskim kamerama. Novinar mu je na to, sa smiješkom, kazao kako je Lingard naglasio da mora popraviti balans u igri.

"On ne može zabijati golova tijekom intervjua", našalio se Mourinho zagrlivši svog nogometaša. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo