KAD SRBIN POLUDI: / Divljački pokosio suparnika nakon samo tri sekunde!

Image
Foto: AFP
10.8.2015.
6:30
AFP
VOYO logo

Srpski nogometaš Aleksandar Mitrović nije se predstavio Englezima u najboljem svjetlu. Debitirao je u dresu Newcastlea i u samo 11 sekundi na terenu zaradio žuti karton.

Kako je sudac dao znak da se igra nastavi, prošlo je samo 2.7 sekundi do Mitrovićevog starta. Luđački se zaletio i uklizao u noge braniču Southamptona Tagettu. Ovaj je srećom skočio u zrak i izbjegao pogibeljni start. Privremeni trener 'svetaca' Erwin Koeman je bio ljut kao ris, smatrao je da je Srbin zaslužio crveni karton.

"Da ga je zakačio nogom, poslao bi ga u bolnicu", rekao je brat Ronalda Koemana koji se oporavlja od operacije ahilove tetive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je u skoku još lakom opalio još jednog suparničkog igrača, ali to sudac nije vidio. No, njegov trener Steve McLaren je sve priznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako je, kako je. Želio je sve impresionirati. Mlad je dečko, bit će igrač od njega. Vidite kako je jak i odlučan. Mora naučiti da su takve stvari nepotrebne. Ovog puta je bio sretan što nije odmah dobio crveni karton", rekao je trener Newcastlea.

Mitrović je stigao u klub iz Anderlechta za 12.7 milijuna funti, zaigrao je samo u posljednjih 15 minuta dvoboja koji je završio bez pobjednika (2:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo