KAD I GDJE DINAMO I LOKOMOTIVA IGRAJU KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA? / Ove godine stiže jedna velika promjena koja može jako štetiti DInamu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pobjednici će se plasirati u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, a poražene momčadi natjecanje će nastaviti u 3. kolu kvalifikacija za Europsku ligu

10.8.2020.
12:44
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama gostovat će kod pobjednika dvoboja malteškog prvaka Floriane i rumunjskog prvaka Cluja u utakimici 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, dok će Lokomotiva ugostiti bečki Rapid, odlučeno je ždrijebom u u sjedištu Europskog nogometnog saveza (UEFA).

U prva tri pretkola kvalifikacija Lige prvaka bit će igrana samo jedna utakmica bez nazočnosti gledatelja na tribinama, što je ove godine velika promjena. Neće to odgovarati Dinamu koji će morati na teško gostovanje, vrlo vjerojatno u daleku Rumunjsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO I LOKOMOTIVA DOBILI JAKO TEŠKE PROTIVNIKE U LIGI PRVAKA: /

Modri vjerojatno na Rumunje, Lokosima Austrijanci

Image
DINAMO I LOKOMOTIVA DOBILI JAKO TEŠKE PROTIVNIKE U LIGI PRVAKA: /

Modri vjerojatno na Rumunje, Lokosima Austrijanci

Kad se igra?

Utakmice su na rasporedu 25. i 26. kolovoza, a u slučaju neodlučenog ishoda u prvih 90 minuta, igrat će se produžetak od 30 minuta. Ne bude li ni tada pobjednika, odluka će pasti izvođenjem jedanaesteraca.

Pobjednici će se plasirati u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, a poražene momčadi natjecanje će nastaviti u 3. kolu kvalifikacija za Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ždrijeb 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka

PUT PRVAKA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Floriana (Mlt)/CFR Cluj (Rum) - GNK DINAMO (HRV) Young Boys (Švi) - KI (FO)/Slovan Bratislava (Slk) Celtic (Ško)/KR Reykjavík (Isl) - Ferencvaros (Mađ)/Djurgarden (Šve) Flora Tallinn (Est)/Suduva (Lit) - Maccabi Tel-Aviv (Izr)/Riga (Lit) Legia Varšava (Polj)/pobjednik pretkola - Ararat-Armenia (Arm)/Omonia (Cip) Celje (Slo)/Dundalk (Irs) - Molde (Nor)/KuPS (Fin) Budućnost Podgorica (CG)/Ludogorec (Bug) - Midtjylland (Dan) Dynamo Brest (Bje)/Astana (Kaz) - Connah's Quay Nomads (Wal)/Sarajevo (BIH) Qarabag (Aze)/Sileks (Sj. Mak) - Sheriff (Mda)/Fola Esch (Lux) Dinamo Tbilisi (Gru)/Tirana (Alb) - Crvena zvezda (Srb)/Europa (Gib)

LIGAŠKI PUT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AZ Alkmaar (Niz) - Viktoria Plzen (Češ) PAOK (Grč) - Bešiktaš (Tur) LOKOMOTIVA ZAGREB (HRV) - Rapid Beč (Aut)

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo