JUVENTUSOVA PRATNJA DRŽI KORAK: / Napoli svladao Jurićevu Genou i stigao do drugog mjesta

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Nogometaši Napolija nastavili su svoj uspješan i Genoin negativan niz pobjedom 2-0 u utakmici 24. kola talijanskog prvenstva. Bilo je 2-0 za domaćina na San Paolu.

10.2.2017.
23:18
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Utakmica je rasplet dobila u drugom poluvremenu kada su svojim pogocima bodove domaćinu donijeli Piotr Zielinski (50), koji je u posljednjih deset utakmica triput bio strijelac i pet puta asistent, i Emanuele Giaccherini (68). Za drugi gol Napolija, u čijim je redovima Marko Rog nastupio od 74. minute, asistenciju je upisao najbolji klupski strijelac Dries Mertens. U prošloj sezoni ostvario je učinak od po pet golova i asistencija, u ovoj je zabio 16 pogodaka, a ovo mu je bila četvrta ligaška asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je ovim slavljem produžio niz nepobjedivosti koji traje od listopada, odnosno već osamnaest utakmica kroz sva natjecanja. Zauzeli su drugo mjesto ljestvice Serije A.

Genoi koju vodi Ivan Jurić poraz je bio nastavak negativne serije koja traje od prosinca i pobjede protiv Fiorentine. U sljedećih osam utakmica nikoga nisu pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo