JUVE NAJAVIO DVIJE TRANSFER BOMBE: / Allegri progovorio u sudbini Marija Mandžukića i što će se dogoditi ako Higuain ode

Image
Foto: AFP

Pred talijanskim prvakom teške su odluke.

14.6.2018.
13:57
AFP
VOYO logo

Trener Juventuus Masimilliano Allegri progovorio je o mogućim promjenama u Juventusu iduće sezone. Prvenstveno je zanimljivo što će biti s Gonzalom Higuainom.

"Nadam se da će ostati, ali moramo pričekati kraj Svjetskog prvenstva. Ne znam hoće li doći ponuda, ali ako dođe klub će mu kao i svima izaći u susret poželi li otići. Ako ode, onda Mario Mandžukić neće igrati na krilu sljedeće sezone. Vratit će se na mjesto središnjeg napadača", kazao je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije je, javlja Calciomercato, govorio i o mogućem odlasku Vatrenog.

"Mandžukić ostaje. Ali, gdje ostaje? U Rusiji ili Juventusu?", u šali je odgovorio Allegri na pitanje novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se pak tiče trećeg napadača, Paula Dybale, potvrdio je da je Argentincu cill odigrati još jednu sezonu u Juventusu i onda otići u klub neki drugi klub gdje može napredovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam da nakon Juventusa postoje samo tri kluba u kojima može napredovati: Real, Barca i Bayern", istaknuo je.

Priznao je i da je imao ponudu Reala nakon odlaska Zinedinea Zidanea, ali da nije razmišljao o odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, bivši Juveov direktor Luciano Moggi najavio je u razgovoru za 7 Gold dolazak dva velika pojačanja u vidu Joao Cancela i Sergeja Milinkovića-Savića.

"Cancelo želi u Juve i Juve želi njega, tako da će se realizirati taj posao. Milinković-Savić? Već se vode pregovori s Lazijem. On će također doći u Juventus", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo