BOMBA S OTOKA / Jedan od najboljih trenera na svijetu bacio oko na Brozovića, želi ga već u siječnju, procurilo i koliko ga je spreman platiti

Image
Foto: Profimedia

Smatra se kako je Brozoviću želja ostati u Interu, ali i da želi biti među najplaćenijim igračima u klubu

11.11.2021.
8:51
Profimedia
VOYO logo

Hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću (28) ugovor s aktualnim prvakom Italije Interom istječe na kraju ove sezone. Kako se još uvijek nije dogovorio s klubom, postavili su uoči milanskog derbija novinari na DAZN-u pitanje o Brozoviću direktoru Intera Beppeu Marotti.

"Postigli smo dogovore s Lautarom i Barellom i jako smo sretni zbog toga. Pregovaranje i obnavljanje ugovora dio su normalnog poslovanja u klubu. Ovome moramo pristupiti mirno i dogovoriti se s igračima koji su vezani za ovaj dres i žele nastaviti igrati ovdje", rekao je Marotta za DAZN, aludirajući na činjenicu da Marcelo Brozović želi nastaviti igrati za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GDJE ĆE VATRENI? /

Španjolski velikan zagrizao za Marcela Brozovića, evo kako ga žele dovesti i što mu nude

Image
GDJE ĆE VATRENI? /

Španjolski velikan zagrizao za Marcela Brozovića, evo kako ga žele dovesti i što mu nude

U utorak je pak Tuttosport objavio kako postoje problemi u pregovorima. Naime, Inter mu je navodno ponudio godišnju plaću od 5,5 milijuna eura, dok Vatreni navodno traži sedam.

Problemi s plaćom

Talijani dodaju kako će zbog toga Nerazzurri na temu Hrvata uskoro održati sastanak. Nadalje, naveli su i kako im je prioritet zadržati Brozovića i nakon isteka aktualnog ugovora na kraju ove sezone, no pitanje je hoće li se dvije strane uspjeti dogovoriti oko plaće. Nagađa se da će mu Inter izaći s novom ponudom u iznosu od 6 ili 6,5 milijuna eura po sezoni s bonusima, ali tek treba vidjeti hoće li to biti dovoljno da uvjere veznjaka i njegovu svitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su dodali kako situaciju oko Broza prate PSG, Newcastle i Tottenham, dok je engleski The Sun sada dodao kako je i Jurgen Klopp bacio oko na Vatrenog te da bi ga želio vidjeti u redovima Liverpoola. Njemački stručnjak želi riješiti probleme u veznom redu koji su nastali odlaskom Wijnaldumu i PSG i ozljedama Thiaga, Fabinha, Jamesa Milnera, Keite, Harveya Elliotta i Curtisa Jonesa.

Što mu nude?

Englezi navode kako Klopp ne želi čekati kraj sezone kako bi riješio ovaj problem te već u siječnju žele osigurati njegove usluge jer će Brozović tada moći slobodno pregovarati s drugim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema The Sunu Liverpool mu je navodno spreman ponuditi 120 tisuća funti tjedno kako bi odbio interes Manchester Uniteda, Newcastlea, PSG-a i Real Madrida. Također, odluče li krenuti po njega u siječnju dobili bi ga po znatno nižoj cijeni jer mu na kraju sezone istječe ugovor, a Interu bi to bila posljednja prilika da nešto zaradi na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo