JURČIĆ POMEO POD S DINAMOM I HAJDUKOM: / 'Dovode amatere, to nije normalno, ti klubovi ne smiju biti fitness centri'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Bivši trener Dinama Kruno Jurčić osvrnuo se na loše rezultate hrvatskih klubova u doigravanju za Ligu prvaka i Europsku ligu.

19.8.2017.
14:58
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Od četiri klub jedino je Dinamo ostao neporažen, nakon što su u posljednjim sekundama utakmice uspjeli zabiti Skenderbeu.

"Ne treba biti nezadovoljan. I ovo do sada je lijep rezultat", rekao je Jurčić u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe kako ga kod Modrih posebno smeta što nitko ne zna kakav će Dinamo istrčati u utakmicu.

"Ne može se dogoditi da momčad jednom uđe sjajno u utakmicu, a drugi put katastrofalno", poručio je te je dodao da imaju obećavajući rezultat uoči uzvrata protiv Skenedrbeua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

"Bolja su momčad. Još su plavi sad malo i šokirani ovim rezultatom i to je dobro iako mi nije jasno što im je to trebalo i zašto u kontinuitetu ne mogu odraditi svoj posao. A u Zagrebu jako lijepo žive", oštar je Jurčić.

No tu nije stao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

03.08.2017., stadion Poljud, Split - Druga utakmica 3. pretkola UEFA Europske lige, HNK Hajduk - Brondby IF. Marko Futacs. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Govorili su da Doumbia nije bio spreman. Kako možeš u kolovozu biti nespreman, kada počinje sezona u cijeloj Europi, kada čekaš transfer. Meni to nije normalno. Isto tako nije normalno da Futacs dođe u Hajduk i kaže: 'Vidjet ćete tek kakav ću biti kad smršavim.' To su veliki su klubovi, a dovode amaterske igrače jer što je drugo nespreman ili debeo igrač? A onda ceh plaćaju treneri. Dinamo i Hajduk ne smiju biti fitness centri u koje se netko dolazi pripremiti ili smršavjeti", jasan je bivši trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo