Jurčić se ispričao i iznenadio izjavom o nekim igračima

'Ovo je rezultatski uspješna etapa, a o dojmovima ne bih. Reći ću da smo zadovoljni smo, dali smo minutažu nekim drugim igračima, neke bitne smo odmorili.

23.7.2013.
23:33
VOYO logo

Nakon minimalne pobjede protiv amatera iz Luksemburga (1:0), strateg hrvatskog prvaka je priznao lošu predstavu i neočekivano rekao:

"Ostajemo dužnicima brojnim navijačima koji su nas došli pogledati. Ovi kojima sam sada dao šansu nisu je baš iskoristili. Čim promijenimo linije štekamo u igri. Imamo određen broj igrača koji ne zadovoljavaju naše kriterije", kazao je Jurčić i na pitanje o 3. pretkolu i Šerifu dodao: "Šerif me nije iznenadio pobjedom u Nikšiću protiv Sutjeske. Kupili su pet Brazilaca, neke Afrikance. Čujem da Sutjeska nije bila ni sjena Šerifu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, pitanje je bilo i o Pablu Miglioreu i dolasku novog vratara.

"Novi golman? Ja ne tražim ništa. Ja samo znam da jučer nije bio na treningu. Konkurira li za gostovanje u Rijeci? Ne znam!", poručio je Dinamov trener i nastavio: "Sa sinom se ne dolazi na trening. Zamislite da ja dođem sa sinom i kćeri na trening? Zelenika je dobar, ima mirnoću, lijepu igru nogom, nema nikakvih problema. Ja imam Zeleniku i ne vidim problem golmana. Kazniti ću Migliorea, postoji klupska kazna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alen Halilović je bio jedan od lošijih na terenu, što se događa s mladom nadom?

"Ništa. Ja ga forsiram, želim da se kali u svim situacijama. Savjetovao sam ga da ne forsira, ako ne ide - neka da povratnu loptu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo