HOĆE LI SKINUTI DRUGOG HRVATA S TRONA? / Hit igrač Hrvatske odlazi u Italiju? Nakon Katalonaca u igru se uključio i talijanski prvoligaš

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Gianluca Di Marzio, talijanski stručnjak za transfere, kaže da je Monza počela pregovore s Juranovićevim agentima

7.1.2023.
10:58
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Škotski mediji u petak su objavili da je Celtic dobio prvu službenu ponudu za Josipa Juranovića. Nakon što se hrvatskog reprezentativca povezivalo s Atletico Madridom, Barcelonom, Chelseajem i brojnim drugim klubovima, na adresu Celtica stigla je ponuda Espanyola.

Gianluca Di Marzio, talijanski stručnjak za transfere, kaže da je Monza počela pregovore s Juranovićevim agentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Monza je ozbiljna oko dovođenja hit igrača Svjetskog prvenstva. U Milanu je održan sastanak između Uprave Monze i igračevog agenta. Dogovara se strategija za ponudu Celticu. Monza planira dovesti Juranovića na posudbu uz obvezu otkupa ugovora", piše Di Marzio.

Image
KRENULO JE /

Veliki Barcelonin rival poslao prvu službenu ponudu za Juranovića

Image
KRENULO JE /

Veliki Barcelonin rival poslao prvu službenu ponudu za Juranovića

Posudba s obavezom otkupa

Ranije se pisalo kako se vjeruje da bi Celtic prodao Juranovića za cijenu od oko 20 milijuna eura. Tako bi Škoti na njemu višestruko zaradili jer su ga 2021. kupili iz varšavske Legije za svega tri milijuna eura. Ipak iz redova talijanskog kluba spremni su ponuditi najviše 4,5 milijuna, stoga je opcija koju oni nude - posudba s obavezom otkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi pak Celtic pristao na opciju da momčad iz Serie A odmah otkupi ugovor i potpiše igrača za navedenu cifru, Juranović bi s prvog mjesta najskupljeg pojačanja u povijesti Monze skinuo jednog drugog Hrvata, Mirka Marića koji je za 4,5 milijuna eura stigao iz Osijeka na ljeto 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo