JUNAK U PORAZU: / Livaković smatra da se Hrvatska ne sramoti u Kini

Image

Igrači koji predstavljaju hrvatsku nogometnu reprezentaciju na China Cupu poraženi su nakon izvođenja jedanaesteraca od izabrane vrste Čilea koja će igrati finale protiv Islanda.

11.1.2017.
17:10
VOYO logo

Sastavljena uglavnom od igrača koji se natječu u domaćem nogometnom prvenstvu, Hrvatska je protiv Čilea uputila prvi udarac unutar okvira gola u 70. minuti, a dotad je bila suočena s više izglednih šansi suparnika te je zahvaljujući sjajnim obranama Dominika Livakovića u osnovnom vremenu primila samo jedan pogodak. Rezultat na semaforu u 77. je minuti poravnao Franko Andrijašević.

Image
DRAMA U NANNINGU: /

Andrijašević majstorijom šokirao Čile, Vatreni ostali bez finala

Image
DRAMA U NANNINGU: /

Andrijašević majstorijom šokirao Čile, Vatreni ostali bez finala

Sjajan potez Andrijaševića prilikom gola i izvrsne Livakovićeve reakcije zapravo su jedino što vrijedi istaknuti iz viđenog od sastava kakav će teško ikad više istrčat zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najteže mi je bilo Vargasu braniti situacije jedan-na-jedan, ali drago mi je da sam dao doprinos momčadi nakon teškog puta i utakmice u koju smo ušli s teškim nogama. Mislim da se nismo osramotili i da ova momčad ima kvalitetu. Odigrali smo sasvim solidno, po principu svi za jedan, jedan za sve", rekao je Livaković za službene internetske stranice Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što smo izgubili na jedanaesterce i valjda ih više neće biti, osim možda u nekom finalu Svjetskog prvenstva. Obećavam da ću ih tada obraniti", našalio se Dinamov vratar i dodao:

"Bit će bolje drugi put".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu će Hrvatska igrati za treće mjesto na turniru protiv reprezentacije domaćina.

"Mislim da bismo morali pobijediti u toj utakmici, vjerujem da smo kvalitetniji od Kine te da ćemo kući otići dobre volje", zaključio je Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo