NAJSKUPLJI SRBIN (OPET) ODLAZI IZ REALA? / Jovića želi slavni klub, ponovno će dijeliti svlačionicu s Vatrenim

Image
Foto: Profimedia

Jović je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u njemačkom Eintrachtu, nakon čega se vratio u Real, no čini se da se neće dugo zadržati u Madridu

13.8.2021.
10:23
Profimedia
VOYO logo

Dvadesettrogodišnji srpski napadač Luka Jović mogao bi ponovno napustiti redove Real Madrida i karijeru nastaviti u redovima talijanskog prvaka Intera iz Milana, javlja Sky Sport Italia.

Image
TRANSFER-BOMBA /

Niko Kovač iz Reala dovodi jednog od svojih miljenika?

Image
TRANSFER-BOMBA /

Niko Kovač iz Reala dovodi jednog od svojih miljenika?

Nerazzurri žele ojačati napad svoje momčadi nakon što su prodali Romelua Lukakua Chelseaju. Sada su na korak to transfera bosanskohercegovačkog napadača Edina Džeke iz Rome, no tu ne žele stati već bi mogli dovesti i Jovića, kojeg će Real navodno pustiti pod povoljnim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jović je drugu polusezonu prošle sezione proveo u Frankfurtu, no ni tamo se nije istaknuo. Zabio je četiri pogotka za Eintracht, klub u kojemu ga je vodio bivši hrvatski izbornik Niko Kovač i gdje igrao svoj najbolji nogomet u životu.

Na početku ove sezone Jović se vratio u Real, no čini se kako ni tamo neće ostati jer prednost u vrhu napada ima legendarni Francuz Karim Benzema i srpski golgeter skoro sigurno neće imati minutažu kakvu želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najskuplji ikada

Jović je u ljeto 2019. godine otišao iz njemačkog Eintrachta u Real Madrid za 60 milijuna eura, čime je postao najskuplji srpski nogometaš ikada.

No, u Kraljevskom klubu nije uspio opravdati očekivanja i u zimskom prijelaznom roku vratio se u Eintracht, a sada se čini kako bi mogao ponovno promijeniti sredinu i karijeru nastaviti u Interu, gdje će dijeliti svlačionicu s dva hrvatska reprezentativca, Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo