BOMBA S OTOKA / Dinamu se smiješe milijuni: Za mladog reprezentativca mogli bi dobiti više od 15 milijuna eura

Image
Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Sve se više priča o interesu premierligaških klubova za Dinamove igrače, a sada je procurila informacija kako je jedan klub ozbiljno zagrizao za mladog braniča

2.5.2023.
16:24
Marko Lukunic/Pixsell
VOYO logo

Nakon što se Burnley zainteresirao za Luku Ivanušeca, Manchester United za Dominika Livakovića te Arsenal za Martina Baturinu, procurila je informacija o ozbiljnom interesu klubova za Josipa Šutala. Naime, na utakmici protiv Varaždina u Zagrebu i protiv Hajduka u Splitu, pojavili su se skauti Arsenala koji pomno prate mladog hrvatskog reprezentativca.

Image
INSAJDER /

Velikan želi Kovačića? Javio se i dobro upućeni novinar: 'U klubu su mi opet podvukli ono što su mi već rekli'

Image
INSAJDER /

Velikan želi Kovačića? Javio se i dobro upućeni novinar: 'U klubu su mi opet podvukli ono što su mi već rekli'

Ipak, to nije sve. Sportske novosti objavile su kako doznaju da je za Šutala ozbiljno zagrizao Leeds United! Cijena koju je Leeds spreman izdvojiti za usluge mladog stopera navodno iznosi između 15 i 16 milijuna eura, pa je pitanje može li to zadovoljiti čelnike kluba iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal u početnoj prednosti

Otegotna okolnost za Leeds je ta što se nalaze na 17. mjestu premierligaške ljestvice, samo jednu poziciju iznad mjesta koje vodi u drugi rang engleskog nogometa. Isti broj bodova na kontu kao i Leeds imaju i Leicester koji je plasiran mjesto iznad, te Nottingham Forest koji je plasiran mjesto ispod Leedsa. Samo bod manje od njih ima Everton i jasno je da će borba za ostanak biti do samog kraja, a ispadne li momčad iz Yorkshirea u Championship, u potpunosti će ugroziti mogući transfer Šutala u svoje redove.

Što se toga tiče, Arsenal je u prednosti financijski, barata se cifrom od oko 20 milijuna eura koje bi mogli iskrcati za Šutala, ali i na sportskom planu, s obzirom da imaju osiguranu Ligu prvaka sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svemu sudeći, biti će to jako zanimljiv ljetni prijelazni rok u Maksimiru, brojni Dinamovi igrači imaju potencijalne kupce i ostaje za vidjeti kako će u Maksimiru odlučiti posložiti kockice za iduću sezonu koja bi mogla biti sudbonosna, obzirom na reformu Lige prvaka koja dolazi u sezoni 2024./2025.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo