GOTOVO JE / Josip Drmić stigao na Maksimir. Dinamo doveo jednog od najboljih napadača HNL-a, on bi trebao riješiti najveći problem

Image
Foto: GNK Dinamo

Prije tri godine napustio je Bundesligu te se preselio u engleski Norwich gdje se nikako nije snašao, ali je svoju karijeru definitivno oživio dolaskom u Rijeku

7.6.2022.
18:56
GNK Dinamo
VOYO logo

Službenu potvrdu dobile su najave s kraja netom završene sezone te je 29-godišnji Josip Drmić, dosadašnji napadač Rijeke, postao novo, veliko pojačanje aktualnog hrvatskog nogometnog prvaka Dinama.

Nogometaš rođen u švicarskom Lachenu profesionalnu karijeru je počeo u Zuerichu. Od 2013. godine boravio je u Bundesligi gdje je ostavio najveći trag nastupajući za Nuernberg, Bayer iz Leverkusena, Borussiju iz Moenchengladbacha, i Hamburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije tri godine napustio je Bundesligu te se preselio u engleski Norwich gdje se nikako nije snašao, ali je svoju karijeru definitivno oživio dolaskom u Rijeku gdje je od samog početka njen najbolji igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo riješio svoj najveći problem

Ove sezone je najviše vukao momčad s Rujevice, pogotovo svojim pogocima, a do pred kraj prvenstvene sezone vodio je borbu s Markom Livajom iz Hajduka za naslov najboljeg strijelca Prve HNL. S 21 pogotkom na kraju je Drmić završio kao drugi na ljestvici strijelaca i za vjerovati je da će biti rješenje Dinama kada je u pitanju efikasnost u napadu.

''Ovo je veliki trenutak za mene i čini me ponosnim. Dolazak u Dinamo je velika stvar jer je u pitanju hrvatski prvak, najbolji hrvatski klub koji kontinuirano osvaja trofeje u domaćim natjecanjima i redovito igra u europskim natjecanjima. Osobno ću dati sve od sebe da zahvalim klubu na povjerenju koje mi je ukazano. Siguran sam da će klub i ubuduće nizati uspjehe“, rekao je novi napadač Dinama koji je, inače, tijekom karijere ostvario i 35 nastupa za švicarsku reprezentaciju te je pritom postigao deset pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo