Rijeka se u suzama oprostila od svog junaka: 'Ne moze se zivjeti od ljubavi'

Josip Brezovec vise nije nogometas Rijeke. U posljednjim danima prijelaznog roka uprava Rijeke odlucila je kako ce pouzdani veznjak kluba s Kantride biti poslan u sestrinsku Speziju u Serie B.

3.9.2014.
10:02
VOYO logo

"Odusevljen sam onime sto sam imao prilike vidjeti u ovo kratko vrijeme. Sve je u klubu jako dobro poslozeno, zaista nemam nikakvih zamjerki", kaze 28-godisnji Brezovec koji je u suzama napustio Rijeku, ali...

"Tako je to u zivotu profesionalnog nogometasa. Dode vrijeme kada osjecaje moras staviti na stranu. U Speziju sam dakle dosao radi sebe. Zelio sam se okusati u talijanskom nogometu. Da se iskljucivo moze zivjeti od ljubavi, nikad ne bih otisao s Kantride! Kvarner je postao moj dom, to najiskrenije kazem. I vratit cu se u Rijeku! To je sigurno!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijaci Rijeke s knedlom u grlu oprostili su se od svog miljenika, posebno je tesko bilo treneru Matjazu Keku.

"Veliko hvala Matjazu Keku, vrhunskom covjeku i treneru, koji je od mene napravio jos boljeg igraca nego sto sam to bio kad sam dolazio na Kantridu. Uvijek smo imali odlicnu komunikaciju. Nazalost, buduci da smo se pripremali za oglede koji su bili ispred nas, nismo imali vremena za duzi oprostajni razgovor", zakljucio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo