Jose Mourinho odbio najveći transfer ove godine!

Trener madridskog Reala Jose Mourinho odbio je nevjerojatnu ponudu Anžija iz Mahačkale.

8.9.2011.
18:58
VOYO logo

Na vrhu popisa želja našao se i slavni portugalski trener, a vlasnik Kerimov ponudio mu je godišnju plaću od 25 milijuna eura. Portugalac je bez mnogo razmišljanja odbio ponudu.

Mourinho je dao i veliki intervju portugalskoj informativnoj agenciji Lusa u kojem je ponovno izrazito biranim riječima zborio o svojim nogometašima. Rekao je da je prošla sezona, prva na klupi "kraljevskog kluba", njegova najbolja trenerska sezona u karijeri, te da se nada kako će ova, tek započeta, biti još bolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno je da prošle sezone prvi put u karijeri nisam uspio osvojiti nacionalni naslov u debitantskoj sezoni. Pa ipak, niti jedna momčad koju sam vodio ranije nikad nije osvojila toliko bodova, zabila toliko golova niti skupila toliko pobjeda. Jednom riječju, bilo je to moje najbolje prvenstvo koje sam ikad imao. Mislim da je uistinu bilo vrlo, vrlo, vrlo dobro...", rekao je Mourinho ne propustivši priliku opet stati na žulj Barceloni, od koje je ispao u Ligi prvaka.

"Osvojili smo Kup kralja, zauzeli drugo mjesto u Primeri, te u Ligi prvaka došli do polufinala. Dalje od toga nismo mogli jer nam nisu dali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je pojasnio i zašto je Real tijekom ljetnoga prijelaznog roka uložio samo 59 milijuna eura u pojačanja:

"Možda se čini kontradiktorno jer Real je potrošio malo a može potrošiti puno, dok drugi troše puno, a trebali bi štedjeti. No, nismo trošili zato jer za to nije bilo razloga. Izbor igrača u prošloj sezoni pokazao se dobrim. Radikalne promjene jednostavno nisu bile potrebne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino čega se Portugalac na klupi Reala pribojava jesu ozljede, i to stoga što u kadru ima, ne računajući vratare, samo 21 igrača.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109080662006 arti-201108270162006arti-201108260570006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo