JOŠ UVIJEK PLJUŠTE REAKCIJE NA ISKLJUČENJE SLAVENA BILIĆA: / 'On je je najarogantnija budala koju ćete ikad vidjeti'

Image
Foto: Profimedia

Bivši hrvatski izbornik utakmicu protiv bivšeg kluba završio je na poluvremenu

21.9.2020.
12:42
Profimedia
VOYO logo

U prvoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svom Goodison Parku svladao West Bromwich Albion s uvjerljivih 5-2 (2-1), a bivši hrvatski izbornik SlavenBilić bio je udaljen s klupe gostiju nakon prvog poluvremena zbog prigovaranja sucu.

U samoj završnici prvog poluvremena WBA je pao u rezultatski zaostatak i ostao s igračem manje što je jako razljutilo hrvatskog stručnjaka. Nakon što je Everton u 45. minuti poveo s 2-1 golom JamesaRodrigueza, u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena još je i branič WBA KieranGibbs isključen zbog udaranja Jamesa Rodrigueza, a kada je sudac Dean dosudio odlazak na odmor, Bilić mu je prišao i jasno dao do znanja kako je nezadovoljan njegovim dijeljenjem pravde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pogledaj faul… Daj pogledaj faul. Pa drugi put će nas ubiti, ma daj”, čulo se kako Bilić govori sucu, a nakon što mu je ovaj pokazao crveni, bivši hrvatski izbornik se okrenuo uz sočno “ajde u pi*ku materinu”.

Nakon utakmice u njegovu su obranu stale legende engleskog nogometa JoeCole i OwenHargreaves koji su za BT Sports prokomentirali cijelu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao sudac, morate razumjeti ljudska bića. Sudac se trebao ispričati Slavenu i reći mu da ne može sad s njim razgovarati i cijela bi ta situacija izgledala drugačije. Za ovu situaciju osobno krivim suca Mikea Deana“, rekao je Cole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da Slaven ima pravo postaviti pitanje. Rekao mu je samo da provjeri faul i crveni karton. Nije opsovao, nije bio nekulturan, mislim da je samo htio znati. Ne vjerujem da je zaslužio biti potjeran s terena“, dodao je Hargreaves.

Svoje mišljenje sada je pak iznio i bivši napadač Aston Ville GabrielAgbonlahor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mike Dean je najarogantnija budala koji ćete ikad vidjeti...ne samo u suđenju, već i u životu općenito", rekao je Agbonlahor za talkSport.

"Nikad nisam upoznao nekoga kao što je on. Možete pitati bilo kojeg premierligaškog igrača u nekoj utakmici koju je sudio. Najarogantnija je osoba. Pokušaš pričati s njime kao osobom na travnjaku i kaže ti da se izgubiš. Kada sam vidio Slavena Bilića da pokušava s njime razgovarati, osjećao sam njegovu bol. On je frustriran zbog nečega što mi ne znamo. Htio je samo pričati s njim. Crveni karton? Zašto je menadžer WBA isključen? Nije psovao niti rekao nešto ružno. Je li to samo zbog njegove arogancije? Mislim da mora imati poštovanja prema treneru i igračima na travnjaku. Svatko tko je imao kontakta s njim reći će vam da ja najgori i najarogantijji sucdac u Premier ligi”, rekao je Agbonlahor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo