I DALJE U NEVJERICI / Još uvijek ima noćne more zbog Modrića, iako igra s njim u Realu. Rudiger opisao situaciju s Lukom koja ga je devastirala

Image

U prvoj utakmici u Londonu Real je slavio s 3:1, onda je u drugoj u gostima Chelsea vodio s 3:0 sve do 80. minute, a onda je uslijedio šou Kraljeva

21.9.2022.
8:41
VOYO logo

Reprezentativac Njemačke i stoper Real Madrida, Antonio Rudiger, još je prošle sezone bio u ekipi koja je zamalo srušila Galacticose u Ligi prvaka. Chelsea je u četvrtfinalu zamalo izbacio Madriđane i to u poprilično ludom dvomeču.

U prvoj utakmici u Londonu Real je slavio s 3:1, a onda je u drugoj u gostima Chelsea vodio s 3:0 sve do 80. minute, a onda je uslijedio šou Kraljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je Timo Werner zabio za 3:0, pomislio sam da su gotovi. Nitko nije imao Real na konopcima kao mi, na njihovu stadionu, deset minuta prije kraja. Mislio sam da bi se navijači mogli okrenuti protiv svog kluba i malo im i zviždati, čak sam i ja htio malo provocirati, ali nisam imao koga provocirati, navijači su bili glasni kao da je Real zabio, a ne mi", rekao je Rudiger za Sport1 i onda se prisjetio Modrićeve genijalnosti.

Image
Foto: Profimedia

'Ono Modrićevo dodavanje'

"Pomislio sam da je nešto čudno u zraku. A onda, četiri minute kasnije. Ono Modrićevo dodavanje vanjskim dijelom kopačke. I onda su stvari krenule nizbrdo", požalio se Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija o kojoj govori jest Modrićeva asistencija u 80. minuti za Rodryga koji je zabio i odveo utakmicu u produžetke. U produžecima je Karim Benzema zabio za 5:4 i Real je prošao u polufinale gdje je svladao City i zatim Liverpool u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo