JOŠ NISMO VIDJELI OVAKVOG KOVAČIĆA: / Pogledajte što je napravio nakon debakla Chelseaja. Bit će kapetan ako ovako nastavi

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je cijeli susret za Chelsea

18.2.2020.
16:33
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 26. kola engleskog nogometnog prvenstva igranom u ponedjeljak na Stamford Bridgeu Manchester United je kao gost svladao Chelsea sa 2-0 (1-0). United je poveo u 45. minuti preko Martiala koji je odlično reagirao na ubacivanje Wan-Bissake, da bi konačni rezultat postavio Maguire u 65. minuti udarcem glavom nakon kornera.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je cijeli susret za Chelsea koji je ostao četvrti sa 41 bodom, dok se United probio na sedmo mjesto sa 38 bodova. Između ova dva sastava su Tottenham Hotspur sa 40 i Sheffield United sa 39 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mateo Kovacic of Chelsea goes past Daniel James of Manchester United Chelsea v Manchester United, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 17 Feb 2020, Image: 499190100, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line:

Moćan govor

Kovačić je nakon utakmice bio podosta nezadovoljan izvedbom svoje momčadi i to nije krio u razgovoru za klupsku stranicu.

"Moramo biti puno bolji od ovoga što sam pokazali protiv Manchester Uniteda jer pred nama su najvažnije utakmice sezone. Svaki trening mora biti još jači, moramo bolje pripremiti utakmice i pokušati izbjeći pogreške. Radimo previše tih gafova i protivnici nas stalno kažnjavaju", izjavio je Kovačić pa je osjetio potrebu još nešto naglasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica s Tottenhamom je za nas strašno važna, jer su nam jako blizu. Još uvijek smo četvrti i u dobroj smo poziciji, ali sada se stvarno trebamo probuditi i pobijediti. Moramo igrati kao na početku sezone, a ne ovako kao protiv Uniteda. Protiv njih je uvijek isti scenarij - igramo dobro, stvaramo prilike, ne zabijemo što trebamo i onda nas pobijede golom iz jedne šanse. Mi smo još uvijek jako mlada momčad, a sad ćemo vidjeti jesmo li i velika momčad. Pred nama je strašno bitan tjedan i sad je vrijeme da pokažemo tko smo i što smo", zaključio je Kovačić čije su izjave, barem ovako iz našeg aspekta, djelovale kao da ih govori kapetan momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo