SILAZNA PUTANJA / Još nedavno je bio veliki hit u Dinamu i zabio je više od 50 golova za Modre, a sada s 27 godina nema klub

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U ljeto 2018. godine napustio je klub i prešao za 2.2 milijuna eura u Fehervar jer za njega u Zagrebu više nije bilo mjesta

9.9.2022.
18:08
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nekada je slovio za najtalentiranijeg BiH nogometaša, stasao je u redovima Željezničara, igrao je za Liverpoolu za juniore i onda s 19 godina došao u Dinamo tamo još 2014. godine, a danas je 27-godišnji Armin Hodžić ostao bez kluba.

Hodžić, koji je za Dinamo nastupio 111 puta, zabio 51 gol, uzeo tri naslova i kupa, nije produžio ugovor s mađarskim Fehervarom i sada je u potrazi za klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Za njega nije bilo mjesta

Hodžić je u Dinamu svojevremeno bio najbolji strijelac kluba, ali je imao i tešku ozljedu zbog koje čak osam mjeseci nije igrao. U ljeto 2018. godine napustio je klub i prešao za 2.2 milijuna eura u Fehervar jer za njega u Zagrebu više nije bilo mjesta. Dinamo je tada imao sjajnog Marija Gavranovića i vrlo dobrog Antu Budimira, a taman im je tada došao i Bruno Petković, pa je postao četvrti napadač, dakle, višak.

Za Fehervar je odigrao 84 utakmice i zabio je 22 gola, a bio je i na posudbi u turskoj Kasimpaši gdje je zabio sedam golova u 23 utakmice. Na kraju nije postigao novi sporazum s Mađarima i sada traži gdje će nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo