JOŠ JEDAN BRITANSKI TABLOID UNIŠTIO DINAMO: / 'Lancima su privezani za dno u mračnim dubinama...'

Image
Foto: MARCO BERTORELLO

Dinamo se u četvrtak nalazi na udaru britanskih tabloida zbog svog sramotnog ovosezonskog nastupa u Ligi prvaka.

8.12.2016.
21:03
MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Šest poraza, gol razlika 0-15, samo osam udaraca u okvir vrata u šest utakmica i najgori rezultat od svih 80 momčadi u Ligi prvaka i Europskoj ligi, crna je bilanca nastupa hrvatskog kluba u ovosezonskoj Ligi prvaka. Sve su to statistički podaci koji su odjeknuli Europom. Na negativan način.

‘SRAMOTILI SU SE IZ UTAKMICE U UTAKMICU…’ Engleski mediji razapeli Dinamo

'Dinamo nema ispriku za ovakve predstave'

Britanski tabloid The Sun u četvrtak se pozabavio Dinamom u tekstu naslova "Dinamo je i službeno najgora momčad Lige prvaka ikad", a sad je na red seciranja Dinamove sramote došao i Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Dinamo je jedina momčad od ukupno 80 ekipa u Ligi prvaka i Europskoj ligi ove sezone koja u grupnoj fazi natjecanja nije zabila pogodak i prva momčad nakon Maccabi Haife u sezoni 2009-10. koja također nije bila zabila gol", započinje svoje tekst o Dinamu Daily Mail koji nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problemi s ozljedama i neočekivana promjena trenera nisu im išli na ruku, ali nemaju ispriku za ovakve predstave. Novinari u Hrvatskoj previše se ne uzbuđuju zbog ovakvog rezultata, ali trener Dinama Ivajlo Petev je nakon poniženja od Seville u Španjolskoj u studenom morao priznati: 'Igrali smo poput djece".

'Pali su na samo dno'

Daily Mail savršeno je opisao Dinamovu sezonu u Europi riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je završio na dnu skupine porazima od Juventusa. Lyona i Seville. Ili još bolje, pali su na samo dno. Momčad Ivajla Peteva lancima je privezan za dno u mračnim morskim dubinama gdje se kriju velike nemani", stoji u tekstu poznatog britanskog tabloida koji je priložio i tablicu na kojoj Dinamo drži prvo mjesto na ljestvici najlošijih momčadi u povijesti Lige prvaka.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo